KupiIgracka.mk е заедничка сопственост на iVote, компанијата што ја создаде првата најголема електронска книжарница (kupikniga.mk) и Дексико ДОО, водечки увозник и дистрибутер на детски играчки во Македонија, кој е редовен добавувач на широка мрежа малопродажни објекти низ земјата. Повеќе за нас може да прочитате на следните линкови: Дексико - www.deksiko.com и iVote- iVote.mk.

KupiIgracka.mk претставува првата електронска продавница за играчки која нуди најразличен асортиман на производи за сечија возраст. Влезете во царството на играчките и израдувајте ги вашите најмили со само неколку клика. Тука можете да нарачате играчки за сечиј вкус и возраст. Пронајдете ги вашите омилени играчки и ликови и подарете среќа. Нашата цел е да ви овозможиме на брз и ефикасен начин да ги добиете посакуваните производи. Отсега најголемиот избор на играчки на едно место.