KupiIgracka.mk има склучено договор за соработка со повеќе фирми за дистрибуција на пратки. Нарачаните производи ќе ви бидат доставени со испратница, а електронската фактура за извршеното плаќање ќе ја имате веќе добиено по пат на електронска пошта. Купените производи ќе Ви бидат доставени до адресата која сте ја навеле како адреса за испорака. Трошоците за испорака се пресметуваат според избраниот начин на плаќање и во зависност од моментални акции или промоции на KupiIgracka.mk.
Испорака во Скопје:

Вид на испорака: Курирска пошта – испорака до врата
Цена на испорака: 200 МКД со вклучен ДДВ
Рок на испорака: За нарачки направени до 12 часот, испораката се прави во тековниот ден.
За нарачки направени после 12 часот, испораката е следниот работен ден.


Испорака за останати градови во Македонија:

Вид на испорака: Курирска пошта – испорака до врата
Цена на испорака: 200 МКД со вклучен ДДВ
Рок на испорака: За нарачки направени до 15 часот, испораката се прави следниот работен ден.
За нарачки направени после 15 часот, испораката се прави на вториот работен ден од вршење на нарачка.

*Ве молиме имајте предвид дека KupiIgracka.mk испорачува само во работни денови.


Трошоците за испорака на нарачката ќе бидат јасно претставени, издвоени и лесно видливи во однос на цената на производот. Збирот на овие две цени (цена на производ и цена на услугата - испорака) ќе биде исто така јасно истакнат и назначен.