Продукти: 0
Цена 0 мкд

Банбао констр.коцки камион (280пар.)


Име: Банбао констр.коцки камион (280пар.)
Шифра: 34717
Бренд: Banbao
Прегледaна: 3215 пати
Возраст: 6-7 год. 8+ год.
Тежина: 0.90 kg
Димензии(шир x вис x длаб) на амбалажа: 30.00x40.50x8.50 cm
Материјал: пластика


Опис на производот

Оваа играчка е наменета за деца кои сакаат да конструираат и градат. Наменета е за деца поголеми од пет години, но ја препорачуваме за деца над 7 години. Во играчката има возило, две човечиња, знаци и мали лопати. Приколката на возилото може да се подигне 90 степени. Децата во приколката може да ставаат песок или камчиња, или пак да ја товарат со други играчки. Во возилото е вграден систем кој овозможува да се движи кога ќе го повлечете назад. Оваа играчка е од брендот BanBao и е со одличен квалитет за достапна цена!

За повеќе информации можете да не контактирате на: contact@kupiigracka.mk
или посетете ја нашата фејсбук страна www.facebook.com/Kupiigracka.mk


Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
Оцениле 0

Коментари од корисниците