Продукти: 0
Цена 0 мкд

Козметичко огледало


Име: Козметичко огледало
Шифра: 35720
Прегледaна: 3267 пати
Возраст: 3-5 год. 6-7 год.
Батерии: 4X1,5V ТИП АА
Тежина: 2.30 kg
Димензии(шир x вис x длаб) на амбалажа: 54.50x61.50x26.30 cm
Материјал: ПЛАСТИКА (ПП)За повеќе информации можете да не контактирате на: contact@kupiigracka.mk
или посетете ја нашата фејсбук страна www.facebook.com/Kupiigracka.mk


Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
Оцениле 0

Коментари од корисниците