Продукти: 0
Цена 0 мкд

Мотор со акумулатор

    Немаме податоци

Име: Мотор со акумулатор
Шифра: 5571
Бренд: Dolu
Прегледaна: 1361 пати
Возраст: 2 год. 3-5 год.
Батерии: АКУМУЛАТОР 6V
Тежина: 9.82 kg
Димензии(шир x вис x длаб) на амбалажа: 51.00x90.00x51.00 cm
Материјал: пластика


Опис на производот

Овој мотор со акомулатор ги има следните димензии: ширина 46 см, висина 56 см и длабочина 85 см.

За повеќе информации можете да не контактирате на: contact@kupiigracka.mk
или посетете ја нашата фејсбук страна www.facebook.com/Kupiigracka.mk


Оценка од корисниците

5 звезди

1

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
5
Оцениле 1

Коментари од корисниците