Продукти: 0
Цена 0 мкд

Ризик дексико


Име: Ризик дексико
Шифра: 32189
Прегледaна: 4262 пати
Возраст: 6-7 год. 8+ год.
Тежина: 0.62 kg
Димензии(шир x вис x длаб) на амбалажа: 25.00x35.00x4.50 cm
Материјал: картонЗа повеќе информации можете да не контактирате на: contact@kupiigracka.mk
или посетете ја нашата фејсбук страна www.facebook.com/Kupiigracka.mk


Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
Оцениле 0

Коментари од корисниците